LEGO STARWARS ALL-STARS: ANIMATIE SERIE OP DISNEY XD AANGEKONDIGD

Gisteren is, relatief verrassend, een voorproefje uitgebracht van een nieuwe LEGO Star Wars-animatieserie. Deze serie gaat LEGO Star Wars All-Stars heten. De aankonidiging ging live op starwars.com en uiteraard was 2TTOYS getuige van dit event. De teaser geeft een eerste indruk van de nieuwe LEGO Star Wars-serie, waarvan de uitzendingen op 29 oktober zullen startten op Disney XD en DisneyNOW. KLIK OM DE FILM TE STARTEN…

150676_KEY ART_00911
In de Teaser zijn de huidige LEGO Star Wars-figuren te zien. De 30 seconden durende filmtrailer bevat afbeeldingen van Han Solo, Chewbacca Lando, Leia, Admiral Ackbar, BB-8, Rose, Finn, Maz Katana, Rey, Kylo Ren, Captain Phasma en droid Roger. Ook meteen aan het begin van de teaser: L3-37, waarvoor LEGO nog steeds een bruikbare minifiguur op de markt moet brengen.

In totaal verwachten we de komende weken acht korte afleveringen en vier afleveringen van een half uur, die op verschillende data van 29 oktober tot 8 december worden uitgezonden.

Laten we tot het slechte nieuws komen: tot nu toe is er geen informatie over of en wanneer we naar LEGO Star Wars All-Stars in Nederland kunnen kijken. Uitzending in Nederland is niet aangekondigd, ook niet of er een Nederlandse vertaling op handen is.

Omdat de meeste scènes in bekende ruimteschepen lijken te zijn en de serie relatief klein lijkt, denken we niet dat we speciale nieuwe LEGO-sets hiervoor mogen verwachten. Maar zoals hierboven vermeld: een minifiguur voor de Droidin L3-37 zoald te zien in de trailer zou welkom zijn.

LEGO ALL-STARS 2

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s