2TTOYS; SINDS 2004 DE LEUKSTE LEGO WINKEL VAN NEDERLAND VIERT HET 5 JARIG BESTAAN VAN DE 2T-SHOP…EN NU?

2TTOYS LOGOIn 2003 begonnen Menno en Simone van Nuland – Hak met de verkoop van LEGO via bekende websites als Marktplaats en Speurders, al snel ontstond de eigen website 2TTOYS.NL, de 2T’s staan voor de eerste letters van de namen van hun 2 zonen.

Door Simone’s enthousiasme, haar kennis van LEGO en haar eerlijkheid groeide 2TTOYS uit tot een van de grootste officiële LEGO dealers van Nederland. Omdat Menno elders een andere carrière heeft, zijn ze niet afhankelijk van 2TTOYS, is het bedrijf gezond, en feitelijk nog steeds een hobby… wel een iets uit de kluiten gebroeide hobby.

Om aan de wens van Simone te voldoen om klanten een “LEGO Eperience” te laten beleven, is in 2013 de 2T-SHOP geopend, op Orthen 16 te Den Bosch. Een showroom waar je LEGO kunt kopen maar vooral informatie kunt krijgen over LEGO, sets kunt vergelijken en inspiratie kunt opdoen door de vele opgebouwde modellen. Veel fans van 2TTOYS en LEGO stellen hun bouwwerken of MOC’s beschikking om tentoon te stellen in de speciale vitrines. We gaan absoluut onze winkel de komende tijd verder uitbreiden naar Experience Center!

De aan 2TTOYS verbonden stichting “Samen Plezier” ligt Simone dicht aan het hart. Het besef dat het belangrijk is om anderen te helpen zit diep in haar persoonlijkheid. Naast Samen Plezier helpt ze mensen met “2T2B”. De 2 B’s staan hierbij voor Bewindvoering en Budgetcoaching. Mensen die om welke reden dan ook in de problemen zijn geraakt kunnen bij Simone terecht voor raad… en daad. Ze is door de rechtbank officieel benoemt tot bewindvoerder.

Maar we zitten niet stil!

Online werken we op dit moment aan een nieuwe, puur informatie en supergave website. Niet gericht op verkoop naar met filmpjes, nieuws, feiten, kleurplaten en meer, sterker nog, je kunt er niet eens bestellen! Voor degenen die vast een indruk willen krijgen: 2TTOYS4KIDS!

….ook is het tijd voor een volgende stap… een grote en spannende stap. We zijn zelf enthousiast over de volgende uitdaging en zijn achter de schermen druk bezig met het uitbouwen van 2T-TOYS. Daarover binnenkort meer!

42430250_2250900381605971_3774312148990164992_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s